Ga naar Content

Van Gaal coacht Oranje tegen Noorwegen vanuit skybox

Louis van Gaal zal vanavond vanuit een skybox in de Rotterdamse Kuip Oranje coachen. De bondscoach viel zondag op zijn heup waardoor hij voorlopig in een rolstoel zit. "Er is te weinig tijd om twee keer het veld over te steken in de rust", laat de KNVB aan de NOS weten.

Foto: Broer van den Boom / Orange Pictures

Daarom volgt de bondscoach de wedstrijd in een skybox aan de kant van de kleedkamers. Vanavond speelt Oranje de cruciale wedstrijd tegen Noorwegen. Het Nederlands elftal heeft aan een gelijkspel genoeg om zicht te kwalificeren voor het WK in Qatar.

Assistenten

Assistenten Henk Fraser en Danny Blind zullen tijdens de wedstrijd in nauw contact staan met de bondscoach. Gisteren op de afsluitende training leidde Van Gaal de training vanaf een golfkarretje.

Nederland - Noorwegen begint vanavond om 20.45 uur. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zal deze wedstrijd zonder publiek worden gespeeld.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]