Ga naar Content

Eerste verkiezingsdebat Dijk en Waard morgen te zien bij NH Nieuws en Streekstad Centraal

Het allereerste verkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen van Dijk en Waard is morgenavond te zien bij NH Nieuws en mediapartner Streekstad Centraal. Twaalf partijen doen mee aan de fusieverkiezingen van Heerhugowaard en Langedijk op 24 november en alle lijsttrekkers zijn morgenavond aanwezig. Wie dat zijn en waar ze voor staan komt morgen aan bod tijdens: 'Hallo Dijk en Waard'.

Foto: NH Nieuws / Streekstad Centraal

Het eerste 'openbare' verkiezingsdebat is morgen vanaf 19.00 uur te volgen via deze website en Facebook. Streekstad Centraal zendt het debat ook uit op haar televisie- en Youtube-kanaal.

De politieke degens zullen gekruist worden rond diverse thema's zoals wonen, cultuur en natuurlijk ook de fusie. Alle aan de verkiezingen deelnemende partijen zijn uitgenodigd en hebben laten weten bij het debat aanwezig te zijn.

Lees hier meer over de partijen

De verkiezingen zijn over anderhalve week op woensdag 24 november en dat is maanden eerder dan vrijwel alle andere gemeenten in Nederland: dit komt omdat Langedijk en Heerhugowaard per 1 januari bestuurlijk fuseren tot Dijk en Waard. Er moet dan ook een gemeenteraad zijn gekozen. 

Lees op deze pagina alle nieuwsberichten over de verkiezingen voor Dijk en Waard. Volgende week zijn er ook al verkiezingen in Purmerend en Beemster

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]