Start van hoofdcontent

VOLENDAM

nl

Calvin Twigt heeft zijn eerste goal voor FC Volendam te pakken: "Hartstikke blij"

27 augustus 2021, 23.15 uur · Door Edward Dekker

Daryl van Mieghem mocht als maker van een hattrick de bal mee naar huis nemen, maar ploeggenoot Calvin Twigt was minstens zo blij. De middenvelder scoorde vanavond de 4-0 tegen MVV Maastricht (5-0). Het was voor hem zijn eerste goal in het betaalde voetbal voor FC Volendam.

Calvin Twigt heeft zijn eerste goal in het betaalde voetbal gemaakt - NH Sport/Edward Dekker

Vorige week uitte Robert Mühren de nodige kritiek op met name de middenvelders die te weinig lef toonden door de spits vaker in te spelen. Tegen MVV Maastricht gebeurde dat zichtbaar veel vaker.  

Tekst gaat verder onder de video.

Trainer Wim Jonk: "Je weet dat er meer inzit" - NH Sport/Edward Dekker

FC Volendam stijgt door de overwinning met stip van plek zeventien naar plek elf op de ranglijst. Van alle concurrenten voor promotie naar de eredivisie staat eigenlijk alleen De Graafschap er veel beter voor. De Superboeren hebben na vier duels negen punten; FC Volendam staat op vijf. Beide ploegen treffen elkaar vrijdag 10 september, dus pas na de interlandbreak.

Tekst gaat verder onder de video.

FC Volendam-trainer Wim Jonk - NH Sport/Edward Dekker

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]