Ga naar Content

Basketballer Leons blijft Apollo ook trouw, Kayhan komt over van de Almere Sailors

Benicio Leons is de volgende basketballer die Apollo Amsterdam trouw blijft. Vorige week werd al bekendgemaakt dat routinier Sergio de Randamie zijn contract had verlengd en dat Jacopo Bertotti ook langer actief blijft in Amsterdam. 

Benicio Leons (r) tegen The Hague Royals afgelopen seizoen - Foto: Orange Pictures / Frank van Leeuwen

De 18-jarige Leons kwam afgelopen seizoen zestien keer in actie voor de Amsterdammers en speelde daarin gemiddeld veertien minuten mee. De selectie van Apollo voor komend seizoen begint dus steeds meer vorm te krijgen, gisteren maakte de club de komst van Trevian Bell wereldkundig.

Kayhan

Job Kayhan, een 20-jarige forward komt over van Almere Sailors. Dat maakte Apollo vandaag ook bekend. Hij speelde vorig jaar 22 wedstrijden in de Dutch Basketball League en had gemiddeld 5,5 punten. 

Eerder wist Apollo routinier Berend Weijs, Dexter Hope, Lucas Faijdherbe, Tibor Taras en Justin Mitchell al aan zich te binden voor komend jaar. Apollo begint het seizoen op 24 september met een thuiswedstrijd tegen The Hague Royals.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]