Ga naar Content

Apollo-selectie krijgt met aanblijven routinier De Randamie steeds meer vorm

Apollo Amsterdam heeft opnieuw een aantal spelers aan zich gebonden voor komend seizoen. De basketbalclub heeft de contracten van Sergio de Randamie en Jacopo Bertotti verlengd en daarnaast komt de Amerikaan Justin Mitchell naar de Apollohal.

Sergio de Randamie in de wedstrijd tegen Feyenoord - Foto: Orange Pictures / Luka de Kruijf

Bij Apollo waren veel spelers in het bezit van een aflopend contract, waaronder ook De Randamie en Bertotti. Beide basketballers hebben hun contract verlengd. Mitchell komt over van het Zwitserse Basel Starwings. In de Verenigde Staten speelde hij vier jaar bij Wright State.

De 37-jarige De Randamie heeft een rijk verleden in het Amsterdamse basketbal en is inmiddels bezig aan zijn derde periode bij Apollo. Zijn absolute hoogtepunten waren het landskampioenschap in 2008 en 2009 met Amsterdam, de club die tot 2011 bestond. Sinds afgelopen seizoen maakt hij weer deel uit van de selectie van Apollo.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Selectie

Eerder wist Apollo routinier Berend Weijs, Dexter Hope, Lucas Faijdherbe en Tibor Taras al aan zich te binden. Eind juni presenteerde de club Wierd Goedee als nieuwe coach. Hij zal zijn werkzaamheden als hoofd jeugdopleiding en coach van het Onder 22-team gaan combineren met het hoofdtrainerschap.

Apollo begint het seizoen op 24 september met een thuiswedstrijd tegen The Hague Royals.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]