Ga naar Content

Trainer Verbeek in De Aftrap over valse start AZ: "Spelers zijn nog zoekende"

Een competitienederlaag bij RKC Waalwijk (1-0) en verlies tegen Celtic (2-0) in de Europa League. AZ begint het nieuwe seizoen met een valse start. Volgens Gertjan Verbeek, oud-trainer van AZ, hebben de Alkmaarders tijd nodig om weer een succesvol elftal te worden. 

"De spelers zijn nog zoekende. De rechterhand weet nog niet precies wat de linkerhand moet doen", zegt Verbeek vanavond in de voetbaltalkshow De Aftrap van NH Sport. Toch denkt de huidige coach van Almere City FC dat AZ met wat geduld het verlies van bepalende spelers als keeper Marco Bizot, Calvin Stengs en Myron Boadu weet op te vangen. 

Gertjan Verbeek te gast in De Aftrap - NH Sport/Edward Dekker

Kijk vanavond om 17.15 uur op tv bij NH Sport naar De Aftrap. Naast Gertjan Verbeek is ook voormalig AZ-verdediger Barry Opdam te gast. De uitzending wordt elk uur herhaald.  

Alle afleveringen terugkijken? Ga naar nhnieuws.nl/de-aftrap.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]