Ga naar Content

Goudhaantje Van Velzen bezorgt Telstar onverwacht punt tegen NAC

Met twee treffers was Gyliano van Velzen de gevierde man bij Telstar. De invaller draaide in de tweede helft een 2-0 achterstand om in een 2-2. Daardoor pakt Telstar zeer verrassend een punt in Breda van NAC. "Ik kan het bijna niet omschrijven, fantastisch."

Gyliano van Velzen over zijn twee treffers - NH Nieuws

"Ik ben hard aan het trainen om efficiënter te zijn", aldus Gyliano van Velzen over zijn doelgerichtheid. "Ik kijk naar beelden hoe ik m'n loopacties maak en ik zorg nu dat ik altijd in de zestien ben."

"Kippen bij"

Uiteraard zorgde de twee doelpunten van Van Velzen tot veel vreugde bij Andries Jonker. De Telstar-coach is druk bezig met zijn pupil. Hij verwacht meer doelpunten van hem. "Hij was er nu als de kippen bij."

Bekijk boven de reactie van Van Velzen en hieronder de reactie van Jonker.

Andries Jonker over z'n succesvolle wissels - NH Nieuws

Wisselspeler

De afgelopen twee wedstrijden moest Van Velzen het doen met invalbeurten. Dat is wat anders dan vorig seizoen, toen hij veelvuldig in de basis begon. Nu krijgt Rein Smit de voorkeur. "Hartstikke lastig", vertelt Van Velzen over zijn plek op de bank. "En ik begrijp de keuze van de trainer. Smit is een ander type speler en heeft het goed gedaan in de voorbereiding. Ik kan het alleen laten zien zoals ik vandaag deed."

Volgend weekend neemt Telstar het in eigen huis op tegen Roda JC. Uiteraard weer live te volgen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]