Ga naar Content

Jongensdroom komt uit voor Telstar-debutant Zakir

Met een grote glimlach kijkt Yassine Zakir terug naar zijn debuut voor Telstar. De rechtsback speelde een jaar geleden nog voor zaalvoetbalclub White Stones uit Egmond en nu was hij één van de uitblinkers tegen FC Emmen (1-1). "Blij dat de trainer me deze kans heeft gegeven."

"Ik heb de hele voorbereiding keihard gestreden en dit is een mooie beloning", vertelt een vrolijke Yassine Zakir voor de camera van NH Sport. "Een jongensdroom die uitkomt."

Bekijk hieronder de volledige reactie van Zakir, tekst loopt door onder de video.

Gesprek met Yassine Zakir na z'n debuut voor Telstar tegen FC Emmen - NH Nieuws

"Prachtig verhaal"

Niet alleen Zakir blikt met een fijn gevoel terug op zijn debuut tegen FC Emmen. Ook trainer Andries Jonker was vol lof over zijn pupil. "Dat is een prachtig verhaal over die jongen. Dit kan gewoon bij Telstar."

Bekijk hieronder de reactie van Andries Jonker, tekst loopt door onder de video.

Andries Jonker over debutant Zakir en de 1-1 tegen FC Emmen - NH Nieuws

Geknepen billen

De 1-1 voelt bijna als een overwinning in Velsen-Zuid. Jonker zei voor de wedstrijd al dat hij FC Emmen als één van de kampioenskandidaten zag. Toch zat de oefenmeester in de slotfase wel met geknepen billen in de dug-out. "Ja, want anders was het domper op zo'n mooie avond."

Volgende weekend gaat Telstar op bezoek bij NAC Breda.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]