Ga naar Content

Overmars stellig: "Tadic is niet te koop"

Marc Overmars laat weten dat Dusan Tadic onder geen beding mag vertrekken bij Ajax. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers reageert in gesprek met VI op de vermeende interesse van AC Milan voor de 32-jarige aanvoerder. "Het is kansloos dat ze nu onze captain weghalen", aldus Overmars.

Marc Overmars en Dusan Tadic - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe & Thomas Bakker

Tadic zou volgens diverse Italiaanse bronnen al zijn ja-woord aan AC Milan hebben gegeven, maar volgens Overmars klopt hier niets van. "Onze aanvoerder zal dit jaar niet vertrekken", zegt Overmars. "Hij is zo belangrijk voor de club, in meerdere facetten. Hij is het cement tussen de stenen. Het is dus een duidelijke nee van onze kant, hij is niet te koop."

Zeer gecharmeerd

Volgens het Italiaanse Calcio Mercato zijn de onderhandelingen tussen Tadic en AC Milan al reeds gestart. Trainer Stefano Pioli van Milan zou zeer gecharmeerd zijn van de Serviër, die oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic moet gaan ondersteunen in de voorhoede.

Ajax is, met Dusan Tadic in de gelederen, op dit moment bezig aan de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdag werd er met 6-0 gewonnen van de Koninklijke HFC uit Haarlem.  Dinsdag speelt Ajax in Oldenzaal een oefenwedstrijd tegen Quick'20. Maandag reizen de Amsterdammers af naar De Lutte voor een trainingskamp van een week.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]