Ga naar Content

Zaalvoetbalinternational Mossaoui keert terug bij Hovocubo

Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn. 

Karim Mossaoui maakte de laatste goal van de avond - Foto: Foto: Hovocubo

Mossaoui speelde tussen juli 2016 en augustus 2019 ook al voor Hovocubo en werd in die periode twee keer landskampioen met de ploeg van trainer Sander van Dijk (2018 en 2019). In het seizoen 2015/16 speelde de international van het Nederlands team voor TTP-Rotterdam en werd hij dat jaar uitgeroepen tot beste speler van de eredivisie zaalvoetbal. 

Terug uit Indonesië

Eind 2019 vertrok de geboren Rotterdammer naar Indonesië om voor Bintang Timur Surabaya te gaan spelen. Na twee jaar Azië keert Mossaoui nu dus weer terug naar Nederland. Mossaoui is bovendien al jarenlang een vaste waarde in het Nederlands zaalvoetbalteam en speelde al meer dan 50 interlands voor Oranje. 

Bekijk hieronder de aankondiging van Karim Mossaoui door Hovocubo. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]