Ga naar Content

Zaalvoetballers Hovocubo ook volgend jaar Europa in

De KNVB heeft definitief een streep gezet door de play-offs in het zaalvoetbal. Daarom is besloten dat Hovocubo uit Zwaag komend seizoen wordt ingeschreven voor de Futsal Champions League.

Foto: NH Sport / Thomas Brood

De KNVB had gehoopt via deze play-offs een deelnemer aan te kunnen wijzen voor het Europese toernooi. Doordat er voorlopig geen corona-versoepelingen aan komen is het niet mogelijk om binnen in de sporthal te trainen en een competitie te organiseren.

Op sportieve gronden kan er dus geen deelnemer worden aangewezen. Daarom is besloten om de zaalvoetballers van Hovocubo deze plek te geven. Dit omdat de West-Friese ploeg ook dit seizoen deelnemer was aan de Futsal Champions League. Hovocubo werd in januari uitgeschakeld door de Spaanse grootmacht Inter FS.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]