Start van hoofdcontent

Zaanstreek-Waterland

NL
V

Tientallen mensen vormen erehaag voor Eva Veerman

25 mei 2021, 14.39 uur · Aangepast 25 mei 2021, 16.08 uur · Door Gerie Smit & Marieke Pijlman

Volendammers namen vanmorgen massaal afscheid van de 28-jarige Eva Veerman. Langs de Vincentiuskerk in het vissersdorp werd een erehaag gevormd voor de sportieve Eva, die vorige week zondag onder verdachte omstandigheden dood in haar woning in Volendam werd aangetroffen. Eva is vandaag in Volendam begraven.

Erehaag voor Eva Veerman - NH Nieuws

De vriend van Eva, de 34-jarige Jordan M., is vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris en wordt nu officieel verdacht van betrokkenheid bij de dood van Eva. Hij wordt vastgehouden in een gevangenisziekenhuis omdat hij na haar overlijden zichzelf verwondingen heeft toegebracht.

Eva was een fanatiek bodybuilder en was bijna iedere dag met haar vriend in de sportschool te vinden. Ze deed mee aan wedstrijden en werd gezien als een aanstormend talent. Bronnen binnen de families van Eva én de verdachte Jordan M. zijn het eens dat M. de vrouw om het leven moet hebben gebracht. In een geluidsopname in handen van NH Nieuws vertelt een naaste familielid van Eva wat er die fatale nacht zou hebben plaatsgevonden.

Erehaag voor Eva - NH Nieuws

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]