Ga naar Content

Livestream bij milieustraat om drukte tegen te gaan

Nooit meer in de rij voor de milieustraat in Purmerend, want via een livestream kun je nu kijken hoe druk het is. De plek waar je grofvuil kan dumpen aan de Van IJsendijkstraat houdt de gemoederen flink bezig. Door de sluiting van het afvalpunt in Monnickendam moesten de inwoners van Waterland ook naar Purmerend en kan het behoorlijk druk worden.  

Milieustraat Purmerend - Foto: Regio Purmerend

Inwoners van Purmerend, Beemster, Neck en Waterland hebben toegang tot de straat. Vooral tijdens de eerste lockdown vorig jaar werd het behoorlijk druk in de straat. Mensen stonden soms meer dan een uur in de rij. Er werd zelfs een verkeersregelaar ingezet.

Petitie

De inwoners van de buurgemeenten zien nog steeds graag dat het afvalpunt terugkomt in Monnickendam. Hoogendoorn, die inwoner is van buurgemeente Waterland, zamelde in april vorig jaar handtekeningen in voor een heropening van het afvalpunt in Monnickendam. Maar die heeft de verantwoordelijke wethouder nooit in ontvangst genomen.

De livestream is (tijdelijk) offline. Gemeente Purmerend is hiervan op de hoogte en laat het NH Nieuws weten zodra de link weer werkt.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]