Ga naar Content

Milieustraat Purmerend weer open

PURMEREND - Ook de bewoners in Purmerend kunnen hun grofvuil weer naar de milieustraat brengen. Afgelopen week was de milieustraat gesloten, maar vanaf vandaag is het met een paar aanpassingen weer mogelijk om producten af te voeren.

Foto: NH / Jurgen van den Bos

Om de veiligheid voor medewerkers en bezoekers te garanderen is er altijd een verkeersregelaar aanwezig, ook zijn er aangepaste openingstijden en is het niet meer mogelijk om in te rijden vanaf de N244. Je wordt dan omgeleid door een verkeersregelaar via de Flevostraat naar de Van IJsendijkstraat. Er is een grote kans op file, dus de milieustraat raadt aan om niet vlak voor sluitingstijd langs te gaan.

1,5 meter afstand

Daarnaast is het belangrijk om, net als in heel Nederland de afspraak is, genoeg afstand te houden. De zaterdag zorgt vaak voor een piek en daarom is de milieustraat in het weekend gesloten. De gemeente roept inwoners van Waterland op om vooraf te bedenken of het echt nodig is om naar de milieustraat te gaan. Het grofvuil kan namelijk ook opgehaald worden thuis, maar dan moet het wel aangemeld worden.

Lees ook