Ga naar Content

Matchwinner Kaars eindelijk weer van waarde voor FC Volendam: "Dit geeft veel ontlading"

Martijn Kaars moet de laatste tijd bij FC Volendam genoegen nemen met een plaats op de bank. Maar als invaller was de buitenspeler erg belangrijk met de winnende treffer tegen Jong FC Utrecht (2-3). "Ik leef toch van doelpunten", zegt Kaars na afloop.

Martijn Kaars is eindelijk weer van waarde voor FC Volendam - NH Nieuws

De laatste treffer van Kaars in het shirt van FC Volendam dateert van 24 januari; thuis tegen De Graafschap (1-2 verlies). "Dat is wel even geleden ja", zegt Kaars na afloop. In de tussentijd kwakkelde hij met blessures en was er even uit vanwege 'ziekte'. "Ik zit nu in een lastige periode. Dus als je dan zo'n goal maakt, geeft dat wel veel ontlading."

Jonk

"Martijn is een jongen die altijd wel gevaarlijk blijft. In de zestien is hij alert bij dit soort ballen", complimenteert trainer Wim Jonk zijn invaller, die de laatste tijd geen basisplaats meer heeft. "Maar er gaan er vandaag ook een aantal af met klachten, dus je weet nooit hoe het er volgende week voorstaat."

"Martijn is een jongen die altijd wel gevaarlijk blijft"

fc volendam-trainer Wim Jonk

Op bezoek bij Jong FC Utrecht ging Volendam er met de drie punten vandoor, maar gemakkelijk ging het niet. Na acht minuten keek Volendam tegen een 2-1 achterstand aan. "Dan moeten we weer door en de rug rechten. Dat hebben we gelukkig wel gedaan", zegt Jonk, die merkte dat zijn ploeg na rust grip op Jong FC Utrecht kreeg. "Ik had wel het gevoel dat wij meer ruimtes kregen en dat het gaatje een keer ging vallen."

FC Volendam-trainer Wim Jonk: "We hebben de rug gerecht" - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]