Ga naar Content

Inhaalduel Ajax - FC Utrecht donderdag eerder op de avond

In de eredivisie is de inhaalwedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht van donderdag 22 april vervroegd naar 18.45 uur. Dit op verzoek van de Amsterdammers om meer rust te krijgen richting het thuisduel met AZ. De aftrap was oorspronkelijk om 20.00 uur.

Eerder dit seizoen speelden Ajax en FC Utrecht al een oefenwedstrijd tegen elkaar - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Begin februari werd Ajax - FC Utrecht afgelast vanwege code rood. Omdat Ajax nog actief was in de Europa League en in de beker, kon het duel niet eerder worden ingehaald.

Als de Amsterdammers donderdag winnen van FC Utrecht is het duel met AZ de kampioenswedstrijd. De voorsprong op nummers twee PSV en AZ is momenteel elf punten met nog zes duels te gaan. PSV en AZ hebben een wedstrijd meer gespeeld.

Ajax - AZ van zondag 25 april werd eerder al vervroegd van 20.00 uur naar 14.30 uur vanwege de avondklok. Er zijn bij dat duel 7.500 toeschouwers aanwezig.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]