Ga naar Content

El Yaakoubi en Najah willen vertrekken bij Telstar; Plet nog in gesprek

Telstar-spelers Redouan El Yaakoubi en Anass Najah hebben besloten hun contract in Velsen-Zuid niet te verlengen. Beide spelers hopen een stap omhoog te kunnen maken. De eerste divisie-club is nog in gesprek met Glynor Plet en Tom Overtoom over een langer verblijf.

Redouan El Yaakoubi in actie tegen Roda JC - Foto: Pro Shots / Remko Kool

"Wij hadden ze er graag bijgehouden, maar ze willen graag een stap maken. Dat is hun goed recht", zegt Jonker over El Yaakoubi en Najah. De contracten van Welat Cagro, Kick Groot en Hossein Zamani zijn formeel opgezegd door Telstar. De deadline daarvoor is donderdag 1 april.

"Wij hadden El Yaakoubi en Najah er graag bijgehouden, maar ze willen graag een stap maken"

Telstar-trainer andries jonker

Gehuurde spelers

Daniel Adshead gaat zoals afgesproken terug naar Norwich City. Over verdediger Farouq Limouri en middenvelder Ozan Kökcü heeft Telstar weinig te zeggen. Zij worden gehuurd van respectievelijk Sparta Rotterdam en Sabah Baku. Jonker: "Limouri manifesteert zich prima. Een speler waar ik heel tevreden over ben." AZ-huurling Jasper Schendelaar vertrekt transfervrij bij AZ. Zijn toekomst is nog onduidelijk.

De overige vijftien spelers blijven bij Telstar. "Als het aan mij ligt gaan we naar een groep van 23. Er moeten dan dus nog acht spelers bij", aldus Jonker.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]