Ga naar Content

Telstar-trainer Jonker wikt en weegt over toekomst

VELSEN-ZUID - Trainer Andries Jonker en Telstar-directeur Pieter de Waard hebben een oriënterend gesprek gehad over een mogelijke contractverlenging. Telstar wil het aflopende contract van de trainer verlengen en Jonker voor langere tijd vastleggen.

Jonker: "Prima eerste gesprek gehad met Pieter de Waard" - NH Nieuws

Jonker staat zeker open voor een langer verblijf in Velsen-Zuid, maar wil wel eerst weten wat de mogelijkheden van Telstar zijn. In het eerste gesprek dat hij met De Waard had, zijn de ambities en mogelijkheden van de club besproken. 

Telstar wil stapje voor stapje groeien en streeft ernaar om in 2026 te promoveren naar de eredivisie. De club ziet in Jonker de roerganger die het schip de juiste koers kan geven. De Amsterdammer neemt echter de tijd om de mogelijkheden rustig te bekijken en na te denken over zijn toekomst. 

"Het belangrijkste is dat ik met plezier datgene ga doen wat ik wil doen"

Telstar-trainer Andries Jonker

Buitenlandse interesse

Overigens is Telstar niet de enige gegadigde voor de handtekening van Jonker, er is ook buitenlandse interesse. Een Mexicaanse club heeft aan Jonker laten weten dat hij daar aan de slag kan. In het verleden was de Amsterdammer werkzaam in Spanje, Duitsland en Engeland.

"Het belangrijkste is dat ik datgene ga doen wat ik wil doen", aldus Jonker, die laat weten gewoon op het veld te willen blijven staan. "Ik heb ook aanbiedingen gehad om technisch directeur te worden, maar dat is vooralsnog niet interessant."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]