Ga naar Content

Gerelateerde videos

Robin Eindhoven is blij met kans bij Telstar

VELSEN-ZUID- Heemstedeling Robin Eindhoven is sinds deze week de derde spits bij Telstar. Eindhoven speelde in de jeugd van Koninklijke HFC en is afkomstig van tweededivisionist Spakenburg. Hij heeft voor twee en een half jaar getekend bij de Witte Leeuwen.

Robin Eindhoven blij met kans bij Telstar - NH Nieuws

Na het vertrek van Sébastian Soto (keerde terug naar Norwich City) wilde Telstar-trainer Andries Jonker -naast Glynor Plet en Gyliano van Velzen- een derde spits aan de selectie toevoegen. Assistent-trainer Gertjan Tamerus en aanvoerder Frank Korpershoek aanwezig bij Jonker op Robin Eindhoven. Zij werkten met de spits samen HFC. De overgang kwam dertig minuten voor het sluiten van het transferwindow rond, waardoor de aanvaller voortaan voor de Witte Leeuwen kan gaan spelen. 

Eindhoven heeft een korte periode in het buitenland gevoetbald. Hij stond in 2019 een halfjaar onder contract bij het Cypriotische Aris Limassol. Daarvoor speelde de Heemstedeling zes maanden bij ADO Den Haag O-19.  

Bekijk bovenstaande video voor het interview met de kersverse aanwinst van Telstar.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]