Start van hoofdcontent

VELSEN-ZUID

nl

Telstar kondigt komst van Limouri en Eindhoven aan

29 januari 2021, 21.41 uur · Aangepast 29 januari 2021, 22.36 uur · Door Frank van der Meijden

VELSEN-ZUID - Reeds na het 1-1 gelijkspel tegen Helmond Sport kondigde Telstar twee nieuwe versterkingen aan. Zowel Farouq Limouri als Robin Eindhoven zullen per direct de ploeg van trainer Andries Jonker komen versterken. 

Robin Eindhoven (r) in actie voor SV Spakenburg - Pro Shots / Sonny Lensen

Robin Eindhoven (22) komt over van SV Spakenburg en heeft een contract getekend voor 2.5 jaar. De in Heemstede wonende aanvaller speelde in het verleden onder meer voor de Koninklijke HFC en het Cypriotische Aris Limassol. Bij Spakenburg scoorde Eindhoven dit seizoen vier doelpunten in zes wedstrijden. 

De andere aangekondige versterking bij Telstar is de 17-jarige Farouq Limouri. De talentvolle verdediger tekende vandaag zijn eerste profcontract bij Sparta en werd meteen door de Rotterdamse club verhuurd aan Telstar. Limouri trainde al enige tijd mee met de selectie van Andries Jonker. 

In de onderstaande video ligt Telstar-trainer Andries Jonker de komst van het tweetal toe.

Jonker: "In de tweede helft stonden we veel beter" - NH Nieuws

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]ia.nl