Ga naar Content

Geen verjaardagscadeau voor de jarige AZ-trainer Jansen: "Waren iets te ongeduldig"

ALKMAAR - Hij had zich zijn verjaardag graag anders voorgesteld. Helaas zag Pascal Jansen zijn team thuis met 1-0 verliezen van FC Utrecht. De Alkmaarse oefenmeester baalde vooral van de slordigheden in zijn team: "Je verliest onnodig."

Pascal Jansen over het verlies tegen FC Utrecht - NH Nieuws

"Het gaat niet om mijn verjaardag, maar om FC Utrecht te verslaan", vertelt de vandaag 48 geworden Pascal Jansen na afloop. "Je weet dat het moeilijk gaat worden, want Utrecht had zich goed voorbereid. Dan moet je vervolgens gewoon heel zuiver zijn."

"Ongeduldig"

Een teleurstellend resultaat voor de Alkmaarders, zeker na de prima overwinning van afgelopen weekend op Feyenoord. "We waren iets te ongeduldig, dat zag je ook bij de goal die we weggeven. Wij lijden balverlies en vervolgens schieten zij de bal fantastisch binnen."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Pascal Jansen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]