Ga naar Content

Jelle Duin voelt zich weer thuis bij Jong AZ

WIJDEWORMER - Jelle Duin zou dit gehele seizoen worden verhuurd aan MVV. Maar, in de winterstop keerde de spits van Jong AZ weer terug op het oude nest. En daar liet hij zich meteen zien. In de wedstrijd tegen FC Den Bosch was hij de maker van de winnende treffer.

Jelle Duin voelt zich weer thuis bij Jong AZ - NH Nieuws

"Het was heel lekker", zegt Duin. "Vooral omdat we met die goal voor stonden. Na de wedstrijd heb ik veel leuke reacties gehad omdat het weer mijn eerste wedstrijd was. Ik heb het weer heel erg naar mijn zin hier. Ik heb heel veel zin in de komende periode."

Duin speelde dus het afgelopen half jaar op huurbasis voor MVV. "Het is daar heel anders dan hier. Ik heb er veel van geleerd maar op een gegeven moment wilde ik graag terug komen. Dat heb ik toen aangegeven en vervolgens is dat gelukkig gelukt."

"Het is lastig om dat hier uit te leggen. Laat ik het zo zeggen, het is nu afgelopen. Ik ben nu weer hier en ik ben blij hier"

jong az-spits jelle duin

Over de reden van zijn vertrek wil de spits niet te veel uitwijden. "Er zijn meerdere redenen. Het is lastig om dat hier uit te leggen. Laat ik het zo zeggen, het is nu afgelopen. Ik ben nu weer hier en ik ben blij hier."

En nu weer terug op het oude nest heeft Duin een duidelijke missie. "Mijn doel is om mijn kans te pakken en elke minuut die ik speel voluit te gaan. Hopelijk levert dat of een training of iets anders bij het eerste op. Dat is het doel en dat is het ook altijd geweest."

Jong AZ speelt vrijdagavond om 21.00 uur tegen Almere City FC. Live verslag van die wedstrijd en van FC Dordrecht tegen FC Volendam hoor je in de radiouitzending van NH Sport. Deze begint om 19.00 en duurt tot 23.00.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]