Ga naar Content

Broederclash in Zwolle: "Net zoals Frank en Ronald de Boer"

ZWOLLE - De kans is groot dat de broers Eliano (PEC) en Tijjani (AZ) Reijnders elkaar zaterdagavond vaak tegenkomen op het veld. Dat zou voor de eerste keer zijn in de eredivisie. "We zijn heel trots dat we tegen elkaar mogen spelen."

Portret van de broers Reijnders - NH Nieuws

"We lijken qua creativiteit wel aardig op elkaar", vertelt Eliano over de vergelijking met z'n twee jaar oudere broer. "Ik ben wel iets feller, maar hij is de laatste wedstrijden  ook een stuk feller."

Middenveld

Beide broers staan sinds kort in de basis. Tijjani is de laatste weken de vervanger van de geblesseerde Dani de Wit en de kans is groot dat hij zaterdag wederom speelt. Eliano staat al sinds eind oktober in de basis bij de Zwollenaren. "Zou mooi zijn als we allebei op het middenveld spelen."

"We lijken qua creativiteit wel aardig op elkaar"

Speler AZ, Eliano Reijnders

Toekomst

Ze staan nu nog aan het begin van hun loopbaan. Vooruit kijkend hopen ze ooit nog een keer samen te spelen. "Net zoals Frank en Ronald de Boer", aldus de vrolijke Tijjani. Eliano: "We hebben het er weleens over, dus hopelijk."

PEC Zwolle - AZ begint zaterdagavond om 20.00 uur. 

Bekijk de video voor het hele gesprek met Eliano en Tijjani Reijnders.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]