Ga naar Content

Trainer Pascal Jansen is met AZ uit op eerherstel: "Laten zien hoe goed we zijn"

WIJDEWORMER - AZ hervat dit weekend de competitie met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. En dat na een hele korte winterstop. Slechts een paar dagen waren trainer Pascal Jansen en zijn spelers vrij. "Mens erger je niet en Monopoly gespeeld."

Pascal Jansen kijkt vooruit naar PEC - AZ - NH Nieuws

"We zijn uit op eerherstel", blikt Pascal Jansen vooruit op de tweede seizoenshelft. "Zorgen dat we de buitenwereld laten zien hoe goed we zijn."

PEC Zwolle

Tegenstander PEC Zwolle staat op de elfde plek en kende wisselde resultaten. "Het is een goed voetballende ploeg, maar ze staan iets onder hun kunnen." Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Alkmaar in een 1-1 gelijkspel. "Dat was onnodig en daar pakten we met Calvin Stengs ook de eerste rode kaart. We moeten nu zorgen dat we ons gaan herstellen."

Fitheid

"Zoals het er nu naar uit ziet verwachten we Bruno Martins Indi, Ron Vlaar en Jordy Clasie terug", vertelt Jansen over de fitheid van zijn selectie. "De blessures van Dani de Wit en Jonas Svensson gaan nog wat langer duren."

PEC Zwolle - AZ begint zaterdag om 20.00 uur.

Bekijk de video voor de hele voorbeschouwing met trainer Pascal Jansen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]