Ga naar Content

Jong Ajax-trainer Van der Gaag gaat met een vervelend gevoel de winterstop in

AMSTERDAM - Jong Ajax verloor de laatste wedstrijd van het kalenderjaar maandagavond met 1-2 van Telstar. Dat terwijl de Amsterdammers voldoende kansen kregen op een beter resultaat. "Op deze manier gaan we de korte winterstop die we hebben toch met een vervelend gevoel in", aldus trainer Mitchell van der Gaag. 

Mitchell van der Gaag na Jong Ajax - Telstar - NH Nieuws

"We hebben met name de eerste 25 minuten heel goed gespeeld", vertelt Van der Gaag na afloop van de wedstrijd voor de camera van NH Sport. "We wisten dat Telstar graag in de duels wilde komen maar daar voetbalden we ons prima onderuit. Nadat Liam (Van Gelderen, red.) er uit ging waren we wat zoekende, maar eigenlijk zonder problemen. Je maakt een goede goal en later kom je op 2-0. Iedereen zag dat het een doelpunt was, behalve de grensrechter. Daar heb je ook mee te maken."

"Iedereen zag dat het een doelpunt was, behalve de grensrechter"

jong Ajax-trainer mitchell van der gaag

"Dan wordt het 1-1 en dan nog denk ik dat wij de beste kansen hebben gehad, ook na de 2-1 achterstand", vervolgt de oefenmeester. "Dan sta je hier met een vervelend gevoel. Los van het resultaat heb ik ook een heleboel positieve dingen gezien. Een hele jonge ploeg, jongens die hun debuut maken, een ploeg die tot het laatste moment heeft gestreden en heeft geprobeerd te voetballen. Maar een resultaat is ook wel eens lekker.."

Bekijk de hele reactie van Van der Gaag in bovenstaande video 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]