Ga naar Content

Myron Boadu voelt zich weer eerste spits van AZ

WIJDEWORMER - Met drie treffers is de productie van Myron Boadu dit seizoen nog wat mager. "Het is niet best." Vorig seizoen kende de spits van AZ een uitstekend jaar met veertien treffers. 

Gesprek met Myron Boadu over z'n doelpuntenproductie - NH Nieuws

"Ondanks de sterke concurrentie voel ik mij de eerste spits van AZ", vertelt Myron Boadu over afgelopen periode. Mede door een blessure en corona moest Boadu een aantal keren op de bank plaatsnemen. In die periode nam Albert Gudmundsson zijn plek met het succes over. Sinds een paar wedstrijden staat Boadu weer in de punt van de aanval. "Het is aan mij om eerste spits te blijven."

Talent

"Veel jonge spelers denken dat talent voldoende is, maar ik denk dat je met hard werken veel verder komt. Veel jonge talenten onderschatten dat. Ik heb dat zelf ook gemerkt." Aldus een wijze Boadu tegen zondagmiddag tegen Willem II ook weer in de basis staat.

Bekijk de video voor het hele gesprek met Myron Boadu.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]