Ga naar Content

Boadu, Stengs en Wijndal naar Feyenoord: "Goede 1 april grap"

ALKMAAR - Een vertrek van Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal naar Feyenoord lijkt uitgesloten. De zaakwaarnemer van het AZ-drietal, José Fortes Rodriguez, schoot in de lach: "Goede 1 april grap."

Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

"Ik weet van niks", vertelt Fortes Rodriguez over het gerucht van de drie AZ'ers. "Ze hebben niet geïnformeerd en als ze dat willen doen, dan mag dat op 1 april."

Dit gerucht kwam vorige week de wereld in na het ontslag van oud-AZ trainer Arne Slot. Volgens Veronica Inside-presentator Wilfred Genee zou Feyenoord ook Boadu, Stengs en Wijndal naar Rotterdam willen halen met behulp van Amerikaanse investeerders.

Raiola

Fortes Rodriguez werkt samen met Mino Raiola. En zij behartigen ook de belangen van Arne Slot. Vandaag werd officieel bekend dat hij de nieuwe trainer van Feyenoord is. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]