Ga naar Content

Geduldige basisdebutant Tijjani Reijnders zit kort achter concurrentie: "Spreekt vertrouwen uit"

ENSCHEDE - Tegen FC Twente stond AZ'er Tijanni Reijnders voor het eerst in de basis. Op een paar slordigheden na speelde de technische middenvelder een prima wedstrijd. "Trainer was zeer tevreden over me."

Reactie Tijjani Reijnders na zijn basisdebuut tegen FC Twente - NH Nieuws

"Een mooie wedstrijd om je basisdebuut te maken", vertelt Reijnders met een brede glimlach  voor de camera van NH Sport. "Ik merkte wel dat ik een tijdje geen negentig minuten heb gespeeld, want daardoor maak je wat eerder foutjes." AZ won zondagavond met 1-3 in Enschede van FC Twente.

De middenvelder kende een sterke voorbereiding afgelopen zomer, maar moet het vooral doen met een plek op de bank. "Het is geduld houden." Door de schorsing van Fredrik Midtsjo kreeg Reijnders een kans tegen FC Twente. "De trainer heeft gezegd dat ik dicht achter Koopmeiners en Midtsjo zit en daar spreekt vertrouwen uit."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Tijjani Reijnders.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]