Ga naar Content

VVV Hart van Noord-Holland en Alkmaar Marketing bedanken NWZ-personeel met 50 tulpen

ALKMAAR - Medewerkers van het Noordwest Ziekenhuis zijn door VVV Alkmaar en Alkmaar Marketing in het zonnetje gezet. Met boeketjes van in totaal vijftig tulpen werd het personeel bedankt voor hun inzet tijdens de pandemie. "Ook tijdens deze tweede golf wordt er weer enorm veel gevraagd van de zorgmedewerkers."

Ger Welbers en Miranda Tonkes van VVV Alkmaar/Alkmaar Marketing overhandigen de tulpen aan Martje de Greeuw en Patrick Balvers - Foto: Foto: Ed van de Pol

"Als organisatie die gastheerschap in Alkmaar en omgeving in het hart heeft, willen wij de medewerkers graag laten weten hoe hun inzet gezien en gewaardeerd wordt", zegt Ger Welbers, directeur van VVV Alkmaar en Alkmaar Marketing.

Adviseur Evenementen van het Noordwest Ziekenhuis, Jannie van Kalsbeek vertelt: "Tijdens het rondbrengen van de tulpen kreeg ik enorm veel leuke reacties van collega’s, zoals: 'wat is dit ontzettend lief, ik word hier heel blij van."

De tulpenbossen krijgen een mooi plekje op de balies van alle poliklinieken en verpleegafdelingen, aldus een NWZ-medewerker. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]