Ga naar Content

Peer Koopmeiners: "Na zo'n wedstrijd lig je in je bed te malen"

WIJDEWORMER - Het gaat niet goed met Jong AZ. De laatste overwinning van de ploeg van Michel Vonk was ruim twee maanden geleden tegen De Graafschap, en dat laat zich voelen.

Peer Koopmeiners: "Na zo'n wedstrijd lig je in je bed te malen" - NH Nieuws

"De resultaten vallen tegen", zegt aanvoerder Peer Koopmeiners daarover. "Dat neem je ook mee naar huis. Dat is natuurlijk niet helemaal lekker. Na zo'n wedstrijd lig je in je bed te malen en die wedstrijd nog een keer af te spelen."

Koopmeiners en zijn teamgenoten zijn druk op zoek naar de oplossing. "We proberen er nu echt achter te komen waar het aan ligt. We kijken heel veel beelden en we proberen de vinger op de zere plek te leggen. Het zit in kleine specifieke dingetjes. Maar het grootste probleem is dat we veel te makkelijk de goals tegen krijgen", besluit Koopmeiners.

Jong AZ komt de aankomende speelronde in de Eerste Divisie pas op dinsdagavond in actie (18:45 uur). Dan gaan de beloften op bezoek bij Go Ahead Eagles in Deventer.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]