Ga naar Content

Onbegrip bij AZ-aanvoerder Koopmeiners: "Het is schandalig"

DEN HAAG - De teleurstelling droop van het gezicht bij Teun Koopmeiners. De aanvoerder van AZ was niet te spreken over het 2-2 gelijke spel van zijn team tegen ADO Den Haag. "Dit is beschamend."

Reactie van Koopmeiners na 2-2 tegen ADO Den Haag - NH Nieuws

"Je gaat schandalig met de kansen om", vertelt Koopmeiners voor de camera van NH Sport. "Het is heel kinderlijk hoe we de kansen afronden." En daar is geen woord aan gelogen. De Alkmaarders creëerden vooral de eerste helft kans op kans en ze waren heer en meester in Den Haag.

"Het is heel kinderlijk hoe we de kansen afronden"

AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners

Na vier gelijke spelen in de competitie hoopten de Alkmaarders dat de knappe 1-0 winst van afgelopen donderdag in Italië tegen Napoli de ommekeer zou betekenen. "We wilden dat resultaat glans geven door hier te winnen. Dat hele mooie gevoel van donderdag is dan ineens weer weg."

Bekijk de video voor de volledige reactie van Koopmeiners na ADO - AZ.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]