Ga naar Content

Trainer Jonker vond dat Telstar recht had op meer dan een punt

KERKRADE - Door een benutte penalty van Welat Cagro in de slotfase van de wedstrijd, speelde Telstar maandagavond met 1-1 gelijk bij Roda JC. Toch overheerst bij de ploeg van trainer Andries Jonker het gevoel dat zij misschien wel drie punten mee hadden kunnen nemen van Limburg naar Velsen-Zuid. 

Andries Jonker na Roda JC - Telstar - NH Nieuws

"Ik heb direct na afloop van de wedstrijd aan de jongens gevraagd of we hier een punt hebben gewonnen of twee punten hebben verloren", vertelt Jonker na afloop van de wedstrijd. "Het gevoel bij de spelers was toch wel heel unaniem dat we twee punten hebben verloren. Roda JC is een mooie club, met een prachtig stadion en een goede spelersgroep met heel veel eredivisie-ervaring. Als we dan laten zien dat we er niets voor onder doen en misschien zelfs wat beter zijn, dan is dat heel mooi."

"Het gevoel bij de spelers was toch wel heel unaniem dat we twee punten hebben verloren"

telstar-trainer andries jonker

Voor doelman Jasper Schendelaar was het extra fijn dat Cagro enkele minuten voor het einde van de wedstrijd de gelijkmaker binnenschoot. De AZ-huurling ging niet vrijuit bij de treffer van Roda JC en reageerde schuldbewust voor de camera na afloop. "Ik was heel erg blij met ons doelpunt. Ik voelde me erg schuldig na onze tegengoal."

Bekijk hieronder het volledige interview met Telstar-doelman Schendelaar. 

Jasper Schendelaar na Roda JC - Telstar - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]