Ga naar Content

Honkbal: Amsterdam Pirates wint ook tweede wedstrijd in Holland Series

ROTTERDAM - Amsterdam Pirates heeft de tweede wedstrijd in de Holland Series gewonnen. In Rotterdam werd het 7-3 voor de huidige landskampioen. Hierdoor staat het 2-0 in de Holland Series. De ploeg die als eerste vier wedstrijden wint, kroont zich tot kampioen van Nederland.

Foto: NH Sport/Edward Dekker

Pitcher Rob Cordemans begon bij Pirates op de heuvel. In Rotterdam kwam Neptunus met 2-0 voor, maar Pirates trok in de vijfde inning de stand gelijk. In de zevende inning kwam de ploeg van trainer Michael Duursma op een 3-2 voorprong. Een inning later maakte Neptunus weer gelijk. Uiteindelijk werd de wedstrijd in de elfde inning beslist. De Amsterdammers wisten vier keer te scoren en zo werd het 7-3.

Donderdag is in Rotterdam de derde wedstrijd in de Holland Series, maar met het oog op de nieuwe coronamaatregelen is het nog maar de vraag of die wedstrijd doorgaat.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]