Ga naar Content

Jong Ajax trainer Mitchell van der Gaag trots op z'n ploeg: "Dit is lekker thuis komen"

DEVENTER - Na afloop gaf Mitchell van der Gaag zijn ploeg een groot compliment. Jong Ajax pakte namelijk de eerste punten van het seizoen. Op bezoek bij Go Ahead Eagles wonnen de Amsterdamse talenten met 0-3. "We zijn bepalend geweest en hadden de controle." 

Mitchell van der Gaag trots op z'n ploeg na overwinning op GAE - NH Nieuws

"Je weet je dat het hier een lastige wedstrijd kan worden", vertelt Mitchell van der Gaag na afloop in de Adelaarshorst. "Ik ben daarom tevreden dat de ploeg zich na drie nederlagen weer met bravoure heeft laten zien."

"Het gaat bij ons om opleiden en dat is belangrijk, maar dat wil je combineren met resultaat."

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag

Jong Ajax veroverde in 2018 nog de titel in de eerste divisie. Nu stonden de Amsterdammers na drie duels op de negentiende plek. Door de winst in Deventer stijgen de talenten van Van der Gaag weer op de ranglijst. "Dit is lekker thuiskomen. Het gaat bij ons om opleiden en dat is belangrijk, maar dat wil je combineren met resultaat. We hebben de vorige twee wedstrijden prima gespeeld, maar daar kan je niet continu mee aankomen. Je moet ook resultaat boeken."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]