Ga naar Content

Van der Voort plaatst zich voor World Series of Darts Finals

NIEDERNHAUSEN - Vincent van der Voort heeft zich vrijdag geplaatst voor de World Series of Darts Finals 2020. De darter uit Purmerend bewees in het Duitse Niedernhausen in goede vorm te zijn en hij bemachtigde een van de vier laatste startbewijzen. 

Foto: Pro Shots / Michael Bulder

Het is de eerste keer dat de Noord-Hollander zich voor het toernooi plaatst. De route die hij aflegde om het ticket voor de Finals te bemachtigen was geen simpele. Van der Voort startte met een 5-3 zege op Josh Payne, waarna hij ook te sterk was voor Marko Kantele (5-4) en Scott Waites (5-2). In de finale werd er vervolgens afgerekend met Madars Razma: 5-3. 

De andere drie laatste startbewijzen voor het sterk bezette toernooi in Salzburg gingen naar Steve Beaton, Joe Cullen en Harry Ward. De World Series of Darts Finals worden gehouden van 18 tot en met 20 september.  

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]