Ga naar Content

Weddenschap met Driessen levert Bronkhorst nieuwe schoenen op

EINDHOVEN - Het zijn mooie tijden voor Ilias Bronkhorst. De Telstar-speler, momenteel samen met Robert Mühren topscorer van de eerste divisie, kon na zijn twee doelpunten van vorige week in de vissersderby tegen FC Volendam zaterdag opnieuw een doelpunt aan zijn totaal toevoegen. Het leverde hem nieuwe schoenen van sportverslaggever Leo Driessen op. 

Foto: Pro Shots / Johan Manders

"Leo had mij beloofd dat ik nieuwe voetbalschoenen zou krijgen als ik zou scoren", vertelt een lachende Bronkhorst voor de camera van FOX Sports. "Dat worden de allerduurste. Exclusief, met goud. Vijfhonderd euro, ofzo."

Telstar won zaterdag met 2-3 bij FC Eindhoven. Naast Bronkhorst was Shayne Pattynama twee keer trefzeker. Doordat de ploeg van trainer Andries Jonker vorige week gelijk speelde, hebben de Velsenaren nu vier punten uit twee duels verzameld. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen MVV op het programma. 

Bekijk hieronder de video met Ilias Bronkhorst over zijn weddenschap

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]