Ga naar Content

Overgang voormalig Telstar-speler Van Iperen naar AE Karaiskakis beklonken

ARTA - Donny van Iperen voetbalt dit seizoen in de Griekse competitie. Zaterdag kwam zijn transfer naar AE Karaiskakis, dat uitkomt op het op één na hoogste niveau, rond. De verdediger uit Sint-Pancras tekende een contract voor één jaar. 

Foto: Pro Shots/Erik Pasman

De 25-jarige Van Iperen begon in de jeugd bij HFC Haarlem en belandde via Hollandia, AZ en SC Cambuur in het eerste elftal van Telstar. Tussen 2016 en 2019 droeg hij in 78 competitiewedstrijden het shirt van de Witte Leeuwen waarna hij overstapte naar Go Ahead Eagles. In Deventer werd zijn aflopende contract niet verlengd. 

"Het is niet dat ik hiernaartoe ga om mijn zakken te vullen"

AE Karaiskakis-speler Donny van Iperen

In gesprek met NH Sport zei Van Iperen eerder dat hij na een moeilijk jaar behoefte had aan een nieuw avontuur. "Het is niet dat ik hiernaartoe ga om mijn zakken te vullen, maar het is een mooie kans om mij in een nieuwe omgeving te laten zien. Vanuit daar weet ik mogelijk weer deuren te openen en stappen te maken. De bedoeling is ook dat ik na een jaar een stap omhoog maak naar de Super League of naar een ander land." 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]