Ga naar Content

Kersverse AZ'er Letschert zocht uitdaging in Nederland: "Dat is goed gelukt met AZ"

ALKMAAR - Met nog maar twee trainingen in de benen debuteerde Timo Letschert donderdag in het oefenduel tegen AA Gent (1-1). De verdediger kwam eerder op de dag tot een mondeling akkoord met de Alkmaarders. "Lekker gevoel om weer te voetballen, m'n eerste minuten sinds acht weken."

Timo Letschert over z'n debuut voor AZ - NH Nieuws

"Ik heb er veel met m'n vriendin over gesproken", vertelt Letschert over z'n keuze voor AZ. "Daar kwam uit dat we terug wilden naar Nederland, ook voor het gezin. Dat zoek je hier een mooie uitdaging en dat is met AZ heel goed gelukt."

Eerder speelde Letschert voor o.a. voor FC Groningen, FC Utrecht, Roda JC en afgelopen seizoen speelde hij voor Hamburger SV in de 2e Bundesliga. AZ haalt de verdediger uit Purmerend transfervrij binnen. "Mondeling zijn we akkoord. Ik moet dus nog een krabbel zetten. Maar eerst heb ik nog een kleine medische keuring en dat is het helemaal officieel."

Bekijk de video voor het hele gesprek met de nieuwste aanwinst van AZ.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]