Ga naar Content

Alkmaarder Rienstra keert terug in eredivisie

SITTARD - Ben Rienstra is weer terug in de eredivisie. De Alkmaarse middenvelder gaat aan de slag bij Fortuna Sittard. De Limburgers nemen de 30-jarige Rienstra over van de Turkse club Kayserispor, waar hij slechts een jaar onder contract stond.

Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

"Ik ben trots dat ik de komende jaren voor Fortuna Sittard mag gaan spelen. Ik heb veel zin in dit nieuwe project en ik hoop dat ik kan bijdragen aan de groei die de club de afgelopen jaren heeft ingezet", aldus Rienstra op de website van zijn nieuwe club.

Seuntjens

De ervaren Rienstra speelde in eigen land voor Heracles Almelo, PEC Zwolle, AZ, Willem II en SC Heerenveen. In de zomer van 2019 koos hij na 255 eredivisieduels voor een buitenlands avontuur bij Kayserispor. Eerder vertrokken ook ex-AZ'er Mats Seuntjens en Zian Flemming uit Amsterdam al naar de club uit Sittard. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]