Ga naar Content

Gerelateerde videos

Mats Seuntjens: "In Nederland gaan jullie me ooit wel weer terug zien"

ALKMAAR - Mats Seuntjens was weer even terug in Alkmaar. De oud AZ'er speelde van 2016 tot 2019 tot de Alkmaarse club en was afgelopen zaterdag te gast tijdens de wedstrijd AZ - Lille (2-1).

"Ik heb nu vrij van mijn eigen club", zegt Seuntjens over zijn bezoek. "Het is leuk om de gasten weer te zien. Ik heb er een paar goede vrienden aan overgehouden en ben echt trots op hoe ze vorig jaar hebben gepresteerd."

"Voor nu is het te voorbarig om daar op in te gaan"

mats seuntjens

Seuntjens wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Fortuna Sittard. Maar in dit interview houdt hij zich op de vlakte op het gebied van een eventuele terugkeer in de eredivisie. "In Nederland gaan jullie me ooit wel weer terugzien. Wie weet bij AZ, dat zou wel tof zijn natuurlijk. Maar voor nu is het te voorbarig om daar op in te gaan."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]