Ga naar Content

Neergeschoten rapper Bigidagoe laat schotwonden zien, is boos en houdt van zijn haters

AMSTERDAM - De vorige week neergeschoten rapper Bigidagoe heeft in een Instagramfilmpje voor het eerst sinds de schietpartij van zich laten horen. In het filmpje laat hij ook zijn schotwonden zien. 

Foto na de schietpartij in de Vechtstraat - Foto: Inter Visual Studio / Robby Hiel

De 23-jarige Danzel S., de echte naam van rapper Bigidagoe, noemt de schietpartij 'een ongeluk in een klein hoekje'. Ook zegt hij: "Ik praat het allemaal niet goed, maar zo fout ben ik ook weer niet bezig geweest."

Danzel S. benadrukt dat hij een jongen is die gewoon muziek maakt en niet in de drugswereld is verwikkeld. Eerder meldde Het Parool dat de rapper volgens ingewijden volop verbanden heeft met de drugswereld. "Ik ga muziek blijven maken. Sommige mensen zullen dat niet leuk vinden, maar jammer dan. Jullie weten wat ik zoek. Ik zoek een fucking miljoen."

Beschoten woning

De 23-jarige rapper uit Holendrecht werd dinsdag neergeschoten in de Vechtstraat in Zuid. De daaropvolgende nacht werd een woning van vermoedelijk zijn moeder aan de Nieuwersluishof in Zuidoost meerdere keren beschoten. Gisteren besloot Burgemeester Halsema het pand te laten sluiten "om de rust en het vertrouwen terug te brengen in deze buurt waar ook kinderen wonen"

De politie wilde niet bevestigen dat het om de woning van de moeder ging, maar in het filmpje laat Rapper Bigidagoe weten dat het inderdaad de woning van zijn moeder is. Het is duidelijk dat hij daar niet blij mee is:  "Waar moet mijn moeder terecht, waar moet ik zijn? Maar ja, het is wat het is, snap je."

'Hou van mijn haters'

De rapper is vastbesloten sterker uit de situatie te komen. "Jullie kunnen me schieten, jullie kunnen me zwartmaken, jullie kunnen doen wat jullie willen. Maar jullie kunnen me niet breken."

Hij sluit af met een boodschap voor zijn fans én 'haters': "Ik hou van mijn moeder, ik hou van mijn fans, ik hou zelfs van mijn haters."

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.