Ga naar Content

Edgar Davids assistent van trainer Andries Jonker bij Telstar

VELSEN-ZUID - Edgar Davids is de nieuwe assistent-trainer van Telstar. De oud-international gaat bij de Velsenaren aan de slag als assistent van trainer Andries Jonker. Dat meldt Davids op zijn eigen Instagram-pagina. 

Foto: Pro Shots / Stanley Gontha

Davids (47) liep eerder al stage bij Telstar. In het verleden was hij speler/trainer bij het Engelse Barnet. In zijn voetballoopbaan kwam Davids uit voor onder meer Ajax, Juventus, FC Barcelona en Tottenham Hotspur. Bovendien speelde de oud-middenvelder 74 interlands voor Oranje. 

Gertjan Tamerus en Anthony Correia zijn de andere assistenten van Jonker bij Telstar. Omdat beide mannen ook een tweede divisieploeg onder hun hoede hebben (respectievelijk Koninklijke HFC en Katwijk, red.) zag Telstar zich genoodzaakt om een extra assistent aan de staf toe te voegen. Davids zal twee á drie dagen per week op de club aanwezig zijn. Per speelronde wordt er dan gekeken of Davids op de bank plaats zal nemen. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]