Ga naar Content

Telstar scoort erop los tegen Hollandia

VELSEN-ZUID - In de eerste drie oefenwedstrijden wist Telstar slechts één keer te scoren, maar dinsdagavond was dat anders. De Witte Leeuwen wonnen met 6-1 de oefenpot tegen Hollandia.

Andries Jonker over de wedstrijd tegen Hollandia - NH Nieuws

Al na twee minuten keek Telstar tegen een 1-0 achterstand aan, maar al snel maakte Redouan Taha de gelijkmaker. Vanaf de stip maakte Richelor Sprangers de 2-1. Uiteindelijk bleek de spits uitermate succesvol, want in totaal maakte hij vier goals dinsdagavond. Ook Nick Kaaijmolen wist het net te vinden.

"Het was de eerste 25 minuten erg stroperig. Daarna hebben wij de oplossing gevonden met met name via Sprangers. In de slotfase hebben wij nagelaten om de score verder uit te bouwen. Wij hebben met veel energie en een goed niveau gespeeld. Ik ben tevreden", was het commentaar na afloop van trainer Andries Jonker.

Basisopstelling Telstar:
Elouazzane, Regeling, Vlijter, Airewele, Taha, Kaaijmolen, Fernandes, Van Wetten, Dijkstra,  Sprangers en Bronkhorst

"Wij hebben met veel energie en een goed niveau gespeeld. Ik ben tevreden"

telstar-trainer Andries jonker

Testspelers

Testspeler Dan Adshead is weer terug naar Norwich. "De fase van beslissingen nemen is er nog niet. Wij  hebben zo ontzettend veel tijd en er worden zoveel spelers aangeboden dat je voortdurend wikt en weegt. En wij moeten niks", aldus Jonker.

Emre Aslan is vooralsnog afgetest.

Andries Jonker over de testspelers Adshead en Aslan - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]