Ga naar Content

Michael van Praag boos op handelswijze AZ: "Doe dat niet stiekem"

ZEIST - Michael van Praag is niet te spreken over de handelswize van AZ. Het bestuurslid van de UEFA vindt dat de Alkmaarders achter zijn rug om hebben geprobeerd een ticket voor de Champions League te krijgen.

Foto: ANP/Jeroen Jumelet

Van Praag zegt in het AD er geen problemen mee te hebben dat AZ contact heeft opgenomen met de UEFA, nadat de club geen gehoor had gevonden bij de KNVB over de toewijzing van het Champions League-ticket. "Maar doe dat niet stiekem. Ze hebben een heel 'sneaky' spel gespeeld. Ze hebben mijn integriteit in twijfel getrokken en zijn achter mijn rug om bij de UEFA gaan klagen. Schijnbaar puur bedoeld om mij in diskrediet te brengen."

"Ze hebben mijn integriteit in twijfel getrokken en zijn achter mijn rug om bij de UEFA gaan klagen"

UEFA-bestuurslid michael van praag

AZ laat desgevraagd aan de krant weten de reactie van Van Praag voor zijn rekening te laten. De Alkmaarders spelen op woensdag 26 augustus het duel met Viktoria Plzen in de tweede voorronde van de Champions League. De aftrap in Alkmaar is om 16.30 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]