Ga naar Content

Topfitte Dani de Wit wil dit seizoen meer scoren

UTRECHT - Eén helft deed Dani de Wit zaterdagavond mee in het oefenduel tegen FC Utrecht (1-0). De middenvelder hield ondanks de nederlaag wel een positief gevoel over aan de wedstrijd in de Galgenwaard. "Dit soort wedstrijden zijn er om fit te worden en dat is goed gelukt."

Dani de Wit na FC Utrecht - AZ - NH Nieuws

"M'n benen voelen goed en ik ben thuis keihard door blijven trainen", vertelt Dani de Wit in de geïmproviceerde mixed-zone na afloop. "Nu wil ik nog belangrijker worden voor het team en daarvoor moet mijn rendement omhoog. Ik wil meer goals maken dan vorig seizoen."

"We gaan nu met twee bussen naar de wedstrijd, beetje vreemd"

Dani de Wit

Na maanden zonder wedstrijden volgen de oefenwedstrijden elkaar weer in hoog tempo op. Vorige week speelde AZ thuis tegen het Belgische Genk en dit weekend dus de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Door de coronamaatregelen ziet de voorbereiding op de wedstrijd er heel anders uit. "We gaan met twee bussen naar de wedstrijd. Het team is gesplitst. Vervolgens gaan we via een andere trap omhoog en douchen is ook gescheiden. Beetje vreemd."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Dani de Wit.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]