Ga naar Content

Arne Slot niet te spreken over eerste helft tegen Utrecht

UTRECHT - Over de gehele wedstrijd genomen was Arne Slot niet tevreden over zijn ploeg tegen FC Utrecht (1-0). Vooral de eerste helft kon de oefenmeester van AZ niet bekoren. "Ver onder de maat."

Arne Slot na FC Utrecht - AZ - NH Nieuws

"Een wedstrijd met twee helften", blikt Arne Slot terug op de wedstrijd in de Utrechtse Galgenwaard. "We speelden met twee verschillende teams. Het team van de tweede helft krijgt een hoger cijfer dan het team van de eerste helft." Over zes weken treft AZ FC Utrecht opnieuw, maar dan voor de start van de competitie.

"Teun en Peer Koopmeiners hebben allebei veel voetbalintelligentie"

Arne Slot

Gebroeders Koopmeiners

In de tweede helft vormden de gebroeders Koopmeiners het centrale duo. Aanvoerder Teun nam de linker centrale plek in en zijn broertje Peer stond rechtscentraal. Slot was positief over hun inbreng. "Voor Peer is het een nieuwe positie, Teun speelt daar vaker, maar ze kunnen terugkijken op een prima wedstrijd. Ze hebben allebei veel voetbalintelligentie en feit dat ze familie zijn helpt ze misschien ook een beetje."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Arne Slot.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]