Ga naar Content

Danny Schenkel langer coach van Ajax Vrouwen

AMSTERDAM - Danny Schenkel heeft zijn contract bij de Ajax Vrouwen verlengd. De oud-voetballer tekende vrijdag een contract dat hem ook voor de komende twee jaar aan de Amsterdamse club verbindt. 

Foto: Pro Shots / Remko Kool

Schenkel, die vorig jaar bij Ajax binnenkwam als opvolger van Benno Nihom, kon zijn eerste seizoen bij de Amsterdamse club niet afmaken door de uitbraak van het coronavirus. Toen de competitie werd stilgelegd stond hij met zijn team op de tweede plaats. Naast Schenkel maken ook assistent-trainer Erwin Tump, keeperstrainer Robbie Tetteroo en video-analist Kees Kalk volgend seizoen deel uit van de technische staf van de Ajax Vrouwen.

De 42-jarige Amsterdammer kwam in zijn voetballoopbaan uit voor Telstar, Sparta, Willem II en AEK Larnaca. Na zijn profcarrière keerde hij terug bij de amateurs van Ajax, waar Schenkel in de jeugd ook al speelde. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]