Ga naar Content

Ruud Nolten volgt Ad Molenaar op als voorzitter FC Marlène

HEERHUGOWAARD - Zaalvoetbalclub FC Marlène heeft Ruud Nolten aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij vervangt Ad Molenaar, die 30 jaar deze functie heeft bekleed. 

Foto: Erik-Jan Brinkman

Molenaar maakte in december bekend om na dit seizoen te stoppen. Zijn vervanger komt al vele jaren bij de club. "Niet alleen als sponsor maar vooral ook als supporter", meldt Nolten in gesprek met het Heerhugowaards Dagblad. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Van jongs af aan is zaalvoetbal de grote passie geweest van Nolten. "Vroeger vond ik het al mooi om naar wedstrijden te kijken van bijvoorbeeld AV Jan III en Kras Boys. Die liefde is altijd gebleven. Bij FC Marlène heb ik in al die jaren ook al heel wat mooie momenten beleefd. Het is een warme vereniging ondersteund door vele vrijwilligers die er jaren lopen. Dat is iets om te koesteren."

Passend afscheid

Ad Molenaar zou officieel op 1 mei nog een passend afscheid krijgen, maar vanwege de huidige corona-crisis zal dat niet doorgaan. "Als alles weer normaal is gaan wij zeker nog stilstaan bij het afscheid van Ad en daar gaan we iets moois van maken”, aldus Nolten.

Hetzelfde geldt voor Peter Rozenbeek, de keeper die eerder deze week bekend maakte na 23 jaar te zullen stoppen bij FC Marlène. 

Lees ook