Ga naar Content

Gerelateerde videos

Owen Wijndal: "Nu moeten we het laten zien"

WIJDEWORMER - Donderdagavond staat er een belangrijke wedstrijd voor AZ op het programma. In eigen huis spelen de Alkmaarders de eerste wedstrijd in de knock-outfase van de Europa League tegen LASK Linz. Linksback Owen Wijndal kijkt uit naar dat duel.

"Het is een mooie wedstrijd weer", zegt Wijndal. "Maar het zal ook een moeilijke wedstrijd worden. LASK Linz staat eerste in de Oostenrijkse competitie en ze hebben recent van Salzburg gewonnen."

De wedstrijd komt op een goed moment om de dubbele kater van vorige week weg te spoelen.  AZ verloor midweeks in het KNVB-bekertoernooi van NAC Breda en zaterdagavond ook van FC Twente. "Het is inderdaad niet goed gegaan dus je hebt altijd iets van: nu moeten we het laten zien. We moeten uit die wat mindere fase komen en daarvoor is het lekker dat je veel wedstrijden achter elkaar speelt."

"Het is heel zuur dat je uit de beker ligt, want dat kunnen we niet meer omdraaien"

AZ-linksback owen wijndal

Door de verliespartij heeft het tot nu toe zo succesvolle seizoen een kras opgelopen. "Het is heel zuur dat je uit de beker ligt, want dat kunnen we niet meer omdraaien. Dat we verliezen in de competitie is ook zonde, maar we staan nog altijd tweede en we kunnen nog altijd omhoog kijken. De concurrentie is alleen wel dichter bij gekomen en Ajax is verder uit gelopen."

AZ - LASK Linz begint donderdagavond om 21.00 uur. NH Sport is uiteraard ook bij deze wedstrijd weer aanwezig. De reacties van de Alkmaarse hoofdpersonen zie je na afloop via www.nhsport.nl en onze sociale kanalen.

Lees ook