Ga naar Content

Koopmeiners is niet bezig met kritiek en kijkt uit naar LASK-thuis

ALKMAAR - Teun Koopmeiners kijkt uit naar het treffen met LASK Linz donderdagavond. Na twee nederlagen op rij wacht nu de koploper van Oostenrijk. "Ik heb heel veel zin in morgen", laat de AZ-aanvoerder weten.

Teun Koopmeiners over LASK: "We spelen voor de winst morgen" - NH Nieuws

Zaterdag verloor AZ in de competitie met 2-0 van FC Twente en vorige week werden de Alkmaarders uit de KNVB-beker gekegeld door eerstedivisionist NAC Breda. "Feit is dat niet goed gaat", vertelt Koopmeiners woensdag op de persconferentie. "Het was een dreun afgelopen weekend. Maar ik heb heel veel zin in morgen. En de positie van ons is nog steeds heel goed."

"Als het goed gaat, dan wordt het groter gemaakt en bij verlies is dat ook zo"

AZ-aanvoerder teun koopmeiners

De middenvelder is niet bezig met kritiek op AZ. "Ik lees niet veel in de media. Maar je weet hoe werkt. Als het goed gaat, dan wordt het groter gemaakt en bij verlies is dat ook zo."

Tegenstander

LASK Linz nam afgelopen vrijdag de koppositie in Oostenrijk over van Salzburg. En eerder dit seizoen werd PSV in de poulefase met 4-1 verslagen door LASK. AZ is dus gewaarschuwd. "Het wordt een lastige wedstrijd. We zitten echter bij laatste 32 en dat is ook niet niks. We spelen in ieder geval voor de winst morgen", zegt Koopmeiners.

AZ - LASK Linz begint donderdagavond om 21.00 uur. NH Sport is uiteraard ook bij deze wedstrijd weer aanwezig. De reacties van de Alkmaarse hoofdpersonen zie je na afloop via www.nhsport.nl en onze sociale kanalen.

Lees ook